Gassgrill SAfire Gas Roaster

SAfire Gas Roaster er en kompakt og super gassgrill som er laget av rustfritt stål i meget høy kvalitet! Den kan tas med overalt, og er perfekt å bruke på bobiltur, campingplassen, stranden, båttur, på hytta eller hjemme! Perfekt størrelse til 4-5 personer.

SAfire Gas Roaster er mer enn "bare" en grill! Den kan også brukes til å lage wok, bake, koke og steke! Så den fungerer både som en grill, og som en bærbar ovn. Grillens unike egenskaper gjør at du får en vesentlig bedre luftsirkulasjon i grillen slik at du oppnår en meget høy temperatur (temperaturen kan justeres). Derfor får du stekt/grillet kjøtt istedet for at kjøttet blir kokt - noe som ofte skjer hvis temperaturen ikke er høy nok.

Luftehull i bunnen og på lokket gjør at grillen får optimal luftsirkulasjon, og dermed får du perfekt resultat hver gang! Alt du lager blir saftig! Lager du kylling med skinnet på blir den sprø og crispy på utsiden, og deilig og saftig inni! Større stykker kjøtt som steik, hel kylling osv. er ikke noe problem siden lokket er høyt. Anbefalt max rå vekt er 2,5kg.

Grillplaten som følger med er non-stick teflonbelagt. Den er helt glatt på den ene siden, og på den andre siden har den riller som gir fint grillmønster. Den glatte siden fungerer som en stekeplate, og er perfekt til å lage egg og bacon, små pannekaker osv. Det følger med et håndtak som gjør det enkelt å snu grillplaten, og du får med en elektronisk gasstenner. Det høye lokket er også inkludert, og det kan festes til grillen så det er enkelt å bære grillen med seg overalt! Håndtaket på lokket er solid og godt å holde i. Det er god avstand fra luftehullene på lokket til håndtaket, så du ikke brenner deg når du tar lokket av/på.

På grunn av luftinntaket blir ikke SAfire Gas Roaster varm utvendig, så du kan sette den der det passer best for deg! Den kan stå på et bord av plast, glass, tre og lignende. Gasstussen for tilkobling er 8/10mm. SAfire Gas Roaster er enkel å rengjøre, og de rustfrie delene kan vaskes i oppvaskmaskinen.

Mål diameter Ø38cm.
Høyde 34cm (inkludert lokket).
Egenvekt 4,7kg

kr 1 995,00
Please select variants first