Solcellepanel NDS LIGHTSOLAR BLACK m/MPPT 105W

Cellene i disse monokrystallinske LIGHTSOLAR panelene, med en effektivitet på 18,75%, er innebygd i en flerlagsstruktur: det øvre laget er en plastpolymer (ETFE) som er svært motstandsdyktig mot korrosjon og skader fra atmosfæriske forhold, slik at den kalles selvreparerende og finner tilbake til sin opprinnelige form. Det nedre laget er aluminiumsfolie for å spre mest mulig varme som genereres av cellene, og for å gjøre panelet robust nok for nautisk bruk slik at det er mulig å gå på panelet med egnet og mykt fottøy!

LIGHTSOLAR 105W BLACK har en helt flat overflate siden tilkoblingskabelen er på baksiden av panelet. Siden panelet er helt svart vil det ta inn en større mengde solenergi. Begge LIGHTSOLAR panelene monteres enkelt ved å lime panelet på taket, men det anbefales å skru de fast i tillegg. Følger med SunControl MPPT laderegulator 12V/300W, kabelgjennomføring til tak og tilkoblingskabel på 6m.

SunControl MPPT gjør at strømmen på solcellepanelet optimaliseres og forbedrer effektiviteten med opptil 25%. SunControl MPPT gjør det også mulig å koble to solcellepanel sammen og kun bruke en SunControl, f.eks. 2 x 145W = 290W.


kr 3 795,00
Please select variants first