Solcellepanel NDS SOLENERGY m/MPPT 80W

Solcellepanelene SOLENERGY fra NDS med integrerte festebraketter er produsert i henhold til den nyeste teknologien for å sikre den beste kvaliteten og høyest mulig ytelse. Hver modul har monokrystallinske silisiumceller som er beskyttet av et lag Tedlar®, og svært gjennomsiktig, herdet glass med lavt jerninnhold og antirefleksbelegg som forbedrer effektiviteten med opptil 18,05%. Tedlar® er en PVF (polyvinyl fluoride) film som gir et langvarig resultat til overflater som utsettes for tøffe miljøer så solcellepanelene er meget motstandsdyktig mot vanlige kjemikalier, sjøvann, forurensning og andre miljømessige påvirkninger. Alt er vakuumpakket mellom toEVA (Ethylene Vinyl Acetate) ark.
Panelene har en kraftig ramme av børstet aluminium og spoilere som er aerodynamisk formet. Dette fører til redusert vind ogredusert turbulens på taket til kjøretøyet og et fint utseende. De er utstyrt med bypass dioder for å hindre overspenning og for åminimere effekttap av strøm på grunn av skyggelegging. Alle panelene er produsert i samsvar med de strengeste kvalitets- ogsikkerhetsstandarder, samt ISO sertifisering.
Enkel installering ved å lime panelet på taket, men det er anbefalt å skru de fast i tillegg. Følger med SunControl MPPT laderegulator12V/300W, kabelgjennomføring til tak og tilkoblingskabel på 6 meter.
SunControl MPPT gjør at strømmen på solcellepanelet optimaliseres og forbedrer effektiviteten med opptil 25%.SunControl MPPT gjør det også mulig å koble to solcellepanel sammen og kun bruke en SunControl, f.eks. 2 x 140W = 280W.

kr 2 995,00
Please select variants first