Telt Westfield Aquila 320 H:245-280cm inkl. AAS

Gratis frakt

AQUILA 320 er et oppblåsbart telt med et flott og moderne design! Her har Westfield kombinert avansert teknologi og brukt kun de beste og mest slitesterke materialene som gir teltet lang levetid, samtidig som vekten er lav.

Teltet monteres i skinnen på campingvognen eller i skinnen i fronten på bobilens markise. Alternativt kan teltet også monteres i en egen teltskinne (varenr. 19000).

De tradisjonelle stengene er erstattet av kraftige, lufttette og oppblåsbare luftslanger som er fast tilkoblet teltet. Luftslangene består av tre lag og er meget solide, men samtidig fleksible, så du vil aldri oppleve at de knekker eller blir bøyd pga kraftig vind.

Det innovative og patenterte Advanced Air System® (AAS) gjør at alle luftslangene er sammenkoblet slik at teltet pumpes opp fra kun ett punkt. Det er veldig enkelt å bruke den manuelle pumpen som følger med, så hele teltet er satt opp i løpet av få minutter!

AQUILA 320 har store panoramavinduer som gir deg perfekt utsyn og gjør at du får masse lys inn i teltet. Både døren foran og dørene på sidene har myggnetting. Den store solskjermen i front gjør at du kan sitte ute, men samtidig være skjermet fra vær og vind. Hvis du ønsker å bruke teltet uten solskjermen i front, eller det blåser kraftig, kan den rulles inn til første luftslange og festes der. Sidevinduene har også solskjerm slik at du får mye lys inn i teltet, men slipper at solen blender deg. Gardiner/skjerming som hindrer innsyn følger med.

Teltet er laget av HydroTech® SP som gjør at teltet er meget sterkt, solid og UV-bestandig så det har lang levetid, samtidig som vekten er lav. Det følger også med underlagsduk til bunnen, stormsikringer med refleks og stenger inn mot veggen på vognen/bobilen som gjør teltet tettere når det blåser eller er uvær.

Teltet er meget enkelt å pumpe opp og pakke sammen; det er bare å slippe ut luften og brette sammen teltet. En praktisk bag følger med så det er lett å transportere teltet.

AQUILA 320 kan også være frittstående (et driveaway kit følger med)! Det gir deg uendelige muligheter siden du kan kjøre vekk fra teltet og la det stå igjen. Dette er en kjempestor fordel når du er på ferie og ønsker å reise litt rundt uten å måtte pakke ned alt og ta det med deg.

AQUILA 320 er laget av HydraDore SP som har 4000 i vannsøyle. Det betyr hvor høyt trykk vannet må ha for å trenge igjennom stoffet. En vannsøyle fra 3000 og høyere regnes som vanntett.

Høyden måles når campingvognen/bobilen står på et jevnt underlag og du måler fra skinnen/markisen og ned i bakken.

Bredde 320cm.
Dybde 435cm.
Høyde 210cm.
Monteringshøyde 245-280cm.
Mål sammenpakket 116x34x29cm.
Egenvekt 23,5kg.
Farge grå med røde detaljer.

kr 11 990,00 kr 11 990,00
Please select variants first