Telt Westfield Carina 420 High Top H:260-280cm inkl. AAS

Gratis frakt

Westfield Carina ble BEST I TEST i magasinet Bobil & Caravan utgave 04/2016.

CARINA 420 High Top er et nytt premium telt med et tidløst og stilig design! Teltet er laget av en fantastisk ny teknologi HydraDore XTPRO som betyr at teltet er ekstremt sterkt, solid og vil vare i mange år. Westfield bruker kun de beste og mest slitesterke materialene som gir teltet lang levetid, samtidig som vekten holdes lav. HydraDore XTPRO er et helt nytt materiale som gir en utrolig lang holdbarhet og UV-beskyttelse som ikke bare gjør teltet ekstremt sterkt og solid, men også gir en mykere overflate så teltet både føles luksuriøst og ser fantastisk ut.

Teltet monteres i skinnen i fronten på bobilens markise. Alternativt kan teltet også monteres i en egen teltskinne (varenr. 19000).

De tradisjonelle stengeltet til campingvogn, men prinsippet er det samme for denne nye Carina High Top modellen.

ne er erstattet av kraftige, lufttette og oppblåsbare luftslanger som er fast tilkoblet teltet. Luftslangene består av tre lag og er meget solide, men samtidig fleksible, så du vil aldri oppleve at de knekker eller blir bøyd pga kraftig vind.

Det innovative og patenterte Advanced Air System® (AAS) gjør at alle luftslangene er sammenkoblet slik at teltet pumpes opp fra kun ett punkt. Det er veldig enkelt å bruke den manuelle pumpen som følger med, så hele teltet er satt opp i løpet av få minutter!

CARINA 420 High Top har store panoramavinduer foran, på sidene og i taket som gir deg perfekt utsyn og gjør at du får masse lys inn i teltet. Både vinduene og dørene har myggnetting. Det er god plass til stoler og bord inni teltet hvis man vil være skjermet fra vær og vind. Gardiner/skjerming som hindrer innsyn følger med. Det følger også med understykke, hjulbuedeksel, stormsikringer med refleks og stenger inn mot veggen på bobilen som gjør teltet tettere når det blåser eller er uvær.

Teltet er meget enkelt å pumpe opp og pakke sammen; det er bare å slippe ut luften og brette sammen teltet. En praktisk bag følger med så det er lett å transportere teltet.

CARINA 420 High Top er laget av HydraDore XTPRO som har 6000 i vannsøyle. Det betyr hvor høyt trykk vannet må ha for å trenge igjennom stoffet. En vannsøyle fra 3000 og høyere regnes som vanntett.

Høyden måles når bobilen står på jevnt underlag og du måler fra skinnen og ned i bakken.

Bredde 420cm.
Dybde 280-300cm.
Monteringshøyde 260-280cm.
Mål sammenpakket 118x45x39cm.
Egenvekt 31,4kg.
Farge grå med røde detaljer.

kr 14 850,00 kr 14 850,00
Please select variants first