Ryggekameraer

Dometic PerfectView-ryggekamerasystemene består av en PerfectView-monitor og et PerfectView-kamera. Systemenes holdbarhet overfor typiske daglige belastninger som vibrasjon, sjokk, fuktighet og temperatursvingninger er testet ut i tøffest mulige tester.

Dometic PerfectView-monitorer
Slank og elegant konstruksjon og design som passer perfekt til kjøretøyets interiør. Digital LCD-monitor med LEDbasert bakgrunnsbelysning for flimmerfri visning av bilder. Lyssterkt display med høy kontrast som er behagelig for øyet, og lett å lese under alle lysforhold. Optimal bildekvalitet, selv ved lave temperaturer. Intuitiv menyføring, belyste taster og veksel mellom dag/natt. Tre kamerainnganger, en inngang med signalgjenkjennelse. Normal- eller speilbildefunksjon. Bildeinnstillingen kan lagres for hver kamerainngang. Elegant monitorsokkel med skjult legging av kabel. Automatisk registrering av tilhengerkamera. Kulefestet kan justeres presis og gir optimal plassering. Låsbare hann- og hunnkoblinger, godkjent iht. IP67.

Dometic PerfectView-kameraer
Dometic PerfectView-kameraene av høy kvalitet er klar til å filme så snart det slås på. Det fungerer feilfritt, selv etter kalde netter eller på kalde vinterdager. Vanntette kapslinger (godkjent iht. standardene IP68-IP69K) sikrer at regn og vannsprut ikke skader dette høykvalitetsproduktet. Alle kameraene har mikrofon og er klargjort for tilkobling til navigasjonssystemer.